African Groove Eperience | Afrikaanse Muziek | Gratis Zuid Afrikaanse MP3 Downloads
african cream music 1
    
Play me
About Published by African Cream Music

The African Groove Experience by "Spha" Bembe

The African Groove Experience is een album dat in de smaak zal vallen bij jong en oud, groove en jazz luisteraars. Ook muziekliefhebbers die nog niet helemaal bekend zijn met dit genre zullen hier volop van kunnen genieten. 

Sterker nog, elke maand voor onze nieuwsbrief abonnees 1 legale en gratis MP3 download van een kennismakingsnummer van de Zuid-Afrikaanse CDs in de JukeBox. En elke maand een nieuwe CD, dus elke maand nieuwe downloads en nieuwe nummers om te luisteren tot aan het WK in 2010!

Dit album van Spha Bembe is een mix van nieuwe verfrissende beats die afkomstig zijn uit hartje Zuid-Afrika. Het is een album waarin je elk nummer even de tijd moet geven om op je in te laten werken maar wanneer dit is gebeurd geniet je met volle teugen van deze heerlijke Zuid Afrikaanse Groove. 

Mensen zoals Jam Shack en Thapelo Khomo hebben hard meegewerkt aan de Africa Groove Experience. Zij zijn (nog) niet echt bekend in Nederland maar het zijn echte beroemdheden hier in Afrika. De Zuid-Afrikaanse muzikanten hebben hun strepen al verdiend en dit hoor je ook terug in het album; een absolute favoriet van het team van KaapstadMagazine.nl.

Africa Groove Experience kan zowel gedraaid worden in trendy als stijlvolle restaurants, Groove bars, en relaxte cafe's. Of natuurlijk gewoon in je auto. Je kunt erbij weg dromen of er helemaal in op gaan, het komt overal tot zijn recht. Het is een waar genot om naar te luisteren.

Elke echte fan van Afrikaanse jazz zal zeker een aantal geluiden bekend in de oren klinken uit albums van  de South African Jazz Pioniers zoals The Movers en Hugh Masekela.. Hierdoor is het dus ook een echte must voor elke jazz fan.

De albumcover straalt een heerlijke warmte en oprecht entertainment uit die precies overeenkomt met de lekkere sound die Spha Bembe heeft gecreëerd. De Zuid-Afrikaan heeft zijn hart en ziel erin gestopt en dat hoor je ook terug in dit 60 minuten durende hartverwarmend album. Een absolute aanrader.

Wil je dit album graag beluisteren? klik dan op onze JukeBox in het plaatje hierboven, waar je in alle rust de best Zuid-Afrikaanse muziek kunt beluisteren.

african cream music 1image description
African Cream Music presents:

The African Groove Experience

by "Spha" Bembe
About

African Cream Music

Website: http://www.africancreammusic.com

Shop Link: http://www.africancreammusic.com/web/shop-online

Itunes Link: n/a

Email: info@africancreammusic.co.za

african cream music 1image description
African Cream Music presents:

The African Groove Experience

by "Spha" Bembe
About Published by African Cream Music
african cream music 1image description
African Cream Music presents:

The African Groove Experience

by "Spha" Bembe

Tracklist

african cream music 1The African Groove Experience by "Spha" Bembe Published by African Cream Music
 • 1.
  Jam Shack Spha Bembe
  5
 • 2.
  Shoe Shine Spha Bembe
  6
 • 3.
  Back Room Spha Bembe
  5
 • 4.
  Malokatana Spha Bembe
  5
 • 5.
  Midnight Sounds Spha Bembe
  5
 • 6.
  Kumatima Spha Bembe
  6
 • 7.
  Mhani Spha Bembe
  5
 • 8.
  Life Without You Spha Bembe
  5
 • 9.
  Lobhalaza Spha Bembe
  5
 • 10.
  Mantampolo Spha Bembe
  5
 • 11.
  Time's Up Spha Bembe
  5
WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika