Theatre on the Bay Kaapstad | Theater Kaapstad

Theatre on the Bay in Kaapstad

Uitgaan in Kaapstad doe je in dit theater in Camps Bay

 

Het mag in Kaapstad dan minder vaak regenen dan in Nederland, af en toe zit er nog wel zo’n avondje bij. En gaan we dan televisie zitten kijken?
Nee, dan gaan we naar het theater. Want naast de schitterende natuur, en het grote aanbod in culinair moois, ontbreekt ook de factor cultuur zeker niet in deze stad.

Vanavond hebben we besloten om voor het eerst het ‘Theatre on the Bay’ te bezoeken. Het is één van de kleinere theaters in Kaapstad en ligt in Camps Bay. Camps Bay is een must voor elke vakantieganger in Kaapstad, al was het maar om het mooie strand en het ‘prestigieuze’ aanzien van de boulevard. Zien en gezien worden, dat doe je in Camps Bay. Verder is het een populair gebied om uit te gaan in Kaapstad dankzij de restaurants en clubs aan Camps Bay strip.  

In het Theatre on the Bay zijn zowel Zuid-Afrikaanse, als buitenlandse voorstellingen te zien. Drama, comedy, musicals, cabaret, dans en muziek. De voorstellingen zijn te zien vanaf gemiddeld 80 rand (ongeveer 8 euro).

Deze avond speelt ‘Love, Loss and What I Wore’ in het theater: een toneelstuk over vijf vrouwen die hun levensverhaal vertellen aan de hand van de kleren die ze gedragen hebben. Ze spelen het gevarieerde publiek in Kaapstad behoorlijk plat. Opvallend detail: er zitten ongeveer net zoveel mannen, vrouwen, oude en jonge mensen in het publiek.

Na de show drinken we wederom nog een drankje in de theaterbar. Met 250 zitplaatsen is Theatre on the Bay een theater van middelgroot formaat. Vooral omdat het zo fijn te combineren is met vooraf uit eten in een restaurant in Camps Bay of een drankje na afloop aan de boulevard, is dit theater een van de populairste culturele uitgaansspots van Kaapstad. Wij hebben er in ieder geval een leuke avond gehad. Ons advies? Houd voorstellingen in dit theater dus goed in de gaten.

Theatre on the Bay
1 Link Street  
Camps Bay | Kaapstad  
+27 (0)21 438 3301

Voor meer informatie over theaters in Kaapstad bekijk je onze nightlife-sectie. Hier staat een overzicht  van de beste theaters in Kaapstad.

Hou voor meer inside tips www.kaapstadmagazine.nl goed in de gaten en abonneer je ook meteen op onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Twitter.

Fri
H:17°
L:10°
Sat
H:16°
L:
Sun
H:18°
L:11°
Mon
H:21°
L:
Tue
H:18°
L:12°
Wed
H:16°
L:
Thu
H:15°
L:
african_relish_2019Foodie Safari in Prince Albert

African Relish heeft een kookschool, hun Chef’s Café restaurant, ...

Shark Cage Diving Celestial GiftsDuik met haaien in de witte haaien ...

Zie deze majestueuze haai in het echt vanuit een kooi onder water of vanaf het ...

we_house_sundaysWe House Sundays festival (Luister nu: ...

Het ultieme zomerfestival voor liefhebbers van Deephouse en good vibes!

robin_hoodRobin Hood; burgers en biertjes in de ...

Robin Hood Bar and Grill biedt een bende van burgers en alle keuze voor hapjes ...

Cafe ExtrablattCity Cafe Extrablatt is relaxt, ...

Heb je moeite een plek te vinden die al je vrienden leuk vinden? Zoek niet ...

alcazar_new6Het Tomorrowland van Kaapstad met onder ...

Een magische show van 12 uur elektronische muziek en art performance ...

Map South AfricaJe weet dat Zuid-Afrika geen geheimen ...

20 waarheden als een kudu (voor Nederlanders die in Zuid-Afrika wonen of er ...

TRIVIA

image description

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika