Indoor klimmen | Indoor rots klimmen | Indoor Kaapstad

Klimmen in Kaapstad!

Indoor klimmen kan ook in Kaapstad... bij CityROCK


CityROCK in Observatory, Kaapstad haalt indoor klimmen naar Zuid-Afrika. Met honderden routes en 450 m2 klimmuur, is het de grootste indoor klimhal van Zuid-Afrika.

Gehesen in een veiligheidsharnas en met een meters ver uitzicht voor je, verteld je eerste instinct je dat je liever aan de grond blijft. Vanaf het moment dat je aan je reis omhoog begint voel je je echter onoverwinnelijk. Een onuitputtelijk doorzettingsvermogen komt in je boven en je doelt op een persoonlijk record.

Tijdens het indoor klimmen giert de adrenaline door je lichaam. Als je een startende klimmer bent, zorg er dan voor dat je de dagen na de klim kan uitrusten. Het is een flinke fysieke inspanning en vergt veel van je lichaam.

De klimspieren zullen de eerste dag stijf zijn en je zal de eerste klim dan ook zeker vervloeken. De adrenaline en de voldoening  zullen je echter al snel doen laten terugkeren voor een tweede klim.

Indoor klimmen is een alternatief op rots klimmen, in een gecontroleerde omgeving en op muur die die de werkelijkheid zo veel mogelijk probeert na te streven. Als je nog eens een keer de Tafelberg op wilt klimmen, is dit de perfecte manier om te oefenen.

CityRock heeft verschillende klimmuren, voor zowel volwassenen als kinderen. Het is voor alle leeftijd en iedereen kan comfortabel oefenen op zijn eigen plek.

Je kan bij CityRock terecht voor klim advies van experts, introductie lessen, buiten lessen, uitrusting verkoop, yoga, teambuilding en kinderpartijtjes.

De indoor klimhal is van maandag tot donderdag open van 10.00 tot 22.00, op vrijdag van 10.00 tot 20.00 en op zaterdag, zondag en nationale vrije dagen van 10.00 tot 18.00.

Volwassenen betalen 65 rand, studenten 43 rand en kinderen (onder de 18) betalen 37 rand. Een lidmaatschap van een jaar kost 1880 rand.

Je vindt CityRock op 21 Anson Street, op de hoek van Collingwood Road in Observatory, Kaapstad.

Voor boekingen en verdere informatie kun je terecht op +27 (0)21 447-1326.

Voor meer leuke dingen om te doen in Kaapstad en voor updates over de laatste evenementen en activiteiten schrijf je je in voor onze maandelijkse uitgebrachte en gratis nieuwsbrief en volg je ons op Twitter.

Fri
H:17°
L:10°
Sat
H:16°
L:
Sun
H:18°
L:11°
Mon
H:21°
L:
Tue
H:18°
L:12°
Wed
H:16°
L:
Thu
H:15°
L:
we_house_sundaysWe House Sundays festival (Luister nu: ...

Het ultieme zomerfestival voor liefhebbers van Deephouse en good vibes!

robin_hoodRobin Hood; burgers en biertjes in de ...

Robin Hood Bar and Grill biedt een bende van burgers en alle keuze voor hapjes ...

Cafe ExtrablattCity Cafe Extrablatt is relaxt, ...

Heb je moeite een plek te vinden die al je vrienden leuk vinden? Zoek niet ...

alcazar_new6Het Tomorrowland van Kaapstad met onder ...

Een magische show van 12 uur elektronische muziek en art performance ...

Map South AfricaJe weet dat Zuid-Afrika geen geheimen ...

20 waarheden als een kudu (voor Nederlanders die in Zuid-Afrika wonen of er ...

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika