Minigolf Kaapstad | Dingen om te doen in Kaapstad

Hole in one! Minigolf in Belville

Mega Putt Minigolfen is behoorlijk 2.0Hole 1 | Par 4:
De golf bal wacht op een zachte groene grasmat, op jou om je magische kunsten te vertonen. Je maakt een vreugdesprong want je hebt de bal met een rustige slag weten te putten. Je enthousiasme wordt echter snel getemperd, want je ziet de bal aan de andere kant weer te voorschijn komen. Je realiseert je dat dit geen normaal spelletje golf is.

Mega Putt in Belville maakt van minigolf meer dan alleen een sullig kinderspelletje. Het 27 holes tellende parcours is vermaak voor de hele dag, zeker met de vele obstakels die er te omzeilen zijn. Van bruggen tot zeer steile puts , zelfs de meest ervaren golfers kunt zich schrappen zetten.

Als je de kinderen meeneemt, is het goed om te weten dat het parcours is opgedeeld in drie kleuren met ieder 9 holes, variërend van makkelijk tot moeilijk. De eerste negen holes zijn perfect voor de kleintjes, maar ook met de gevorderden of degene die op zoek zijn naar een uitdaging is dus rekening gehouden.

Het parcours is open van maandag tot zondag van 8:00 tot 17:00 en de kosten bedragen slechts 30 rand voor kinderen en 35 rand voor volwassenen.

Er is ook een golfacademie voor degene die aan hun slag willen werken, terwijl bijvoorbeeld de kinderen aan het minigolfen zijn.

Mega Putt organiseert ook feesten en activiteiten als kinderfeestjes en zakenuitjes. Je kunt hen bereiken op (021) 9485673.

Mega Putt Gold kan je vinden op de Carl Cronje Drive naast Tygervally Waterfront.

Voor updates over dingen die te doen zijn in Kaapstad en omgeving, schrijf je je in voor onze maandelijks uitgebrachte nieuwsbrief en volg je ons op Twitter

Afrikaanse taal leuke woordenAfrikaans is lekker: 100 x de leukste ...

’n Flerrie, marmotjie en een suurknol: wat het betekent lees je in dit ...

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika