Restaurants in Stellenbosch & Franschhoek Wijnlanden Uit Eten

Uit eten in de wijnlanden van Stellenbosch & Franschhoek

De Beste Restaurants in de Wijnlanden van Zuid-Afrika zoals Stellenbosch en Franschhoek binnenkort op KaapstadMagazine.nl


In de komende maanden geeft KaapstadMagazine.nl een overzicht van de beste restaurants in de Kaapse wijnlanden van Stellenbosch en Franschhoek .

De Kaapse wijnlanden, en met name Stellenbosch en Franschhoek hebben de laatste jaren een enorme culinaire ontwikkeling ondergaan en wordt steeds meer gezien als een vakantie bestemming opzich zelf in plaats van een omgeving geschikt voor dagtripjes.

Naast de wijn, mooie natuur, de historische Cape Dutch architectuur en de grote variatie aan activiteiten zijn de wijnlanden ook bekend dankzij de aanwezigheid van enkele van de beste  restaurants in Zuid-Afrika.

Een aantal restaurants in de wijnlanden van Zuid-Afrika staan sinds kort in de spotlight dankzij de Zuid-Afrikaanse restaurant awards.

Het restaurant Terrior (vlakbij wijnhuis Spier en de golfbanen in Stellenbosch) heeft onlangs een award gekregen voor beste Zuid-Afrikaans restaurant. Andere awards voor restaurants in de wijnlanden zijn gegaan naar de Franschhoek restaurants Bread and Wine en Reubens.

Het team van KaapstadMagazine.nl heeft onlangs veel tijd doorgebracht in de Kaapse wijnlanden om op zoek te gaan naar de beste restaurants. In de komende maanden zullen we verslag uitbrengen van onze favorieten plekken.

We zullen de beste restaurants van Stellenbosch beschrijven zoals Tokara, Terrior, 96 Winery Road.

Enkele van de beste restaurants in Franschhoek die worden beschreven zijn bijvoorbeeld Reubens Restaurant en Le Quartier Francais (wat vermeld staat in het engelse “restaurant magazine” en tot de top 50 ter wereld behoort).

Wij zullen ook restaurants in Stellenbosch en Franschhoek beschrijven waar u lekker kunt ontspannen, ook rekening technisch, zoals Beads, Fishmonger en Cognito.

Ook zullen we restaurants beschrijven waar u van het prachtige uitzicht kan genoeten zoals Mana restaurant in Devon Valley en Tokara restaurant, net buiten Stellenbosch. 

Mooie en goede hotel restaurants, zoals Moyo en Figaro’s bij Spier, Flavours van het Devon Valley Hotel en het Aristate van het Protea hotel Stellenbosch zullen ook beschreven worden.

Molo’s tip: Ontdek meer van de Kaapse Wijnlanden; Stellenbosch, Paarl en Franschoek en lees alles over onze aanbiedingen in de wijnlanden

En vergeet u zich ook niet in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we u op de hoogte houden van het laatste nieuws in Kaapstad, beoordelingen, vakantie aanbiedingen in Zuid-Afrika en natuurlijk het WK voetbal in 2010.

zuid-afrikaans theater in nederlandBeleef een Zuid-Afrikaanse Road Trip in ...

Nu in Nederland! Een uitbundige Zuid-Afrikaanse muziekbelevenis: "De ...

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika