Restaurant van de Maand: Devon Valley's Flavours

Restaurant van de Maand: Devon Valley's Flavours

In de Stellenbosch wijnlanden van Devon Valley is het eten zo vers dat het restaurant geen vriezer heeft....


In het hart van de Zuid-Afrikaanse wijnlanden van Devon Valley, vlak buiten Stellenbosch, ligt het landelijke, sfeervolle, restaurant Flavours. Het restaurant maakt deel uit van het pittoreske Devon Valley Hotel. Een ideale plek in een echt rustige wijnvallei om heerlijk tussen de wijngaarden tot rust te komen.

Overdag kan er prima buiten gegeten worden onder een indrukwekkende eik. Tijdens de avond kan er binnen in een stijlvol koloniaal interieur gedineerd worden waar een pianospeler sfeer brengt met jazzmuziek.

Op de menukaart van het restaurant staan verse seizoensgebonden gerechten met een eigenzinnig Kaaps tintje. Verwacht hier alleen verse ingrediënten uit de wijnlanden te eten.

Alle producten worden iedere dag vers aangeleverd, groenten en kruiden komen uit Flavour's eigen tuin. Alles is huisgemaakt, van de sauzen, het brood tot aan alle andere lekkernijen toe. Verser kan het niet in de wijnlanden.

De keuken biedt ook wild. Onze favoriet is de malse Karoo Springbok Loin met mango en groene peperkorrelsaus met pijnboompitten, verse groenten en gegratineerde aardappel.

Bovendien heeft Flavours de prestigieuze -Diner Club International Wine List of the Year Gold Award 2005' gewonnen. Niet vergeten, de gasten kunnen de wijnbibliotheek van Flavours binnenlopen om hun favoriete Zuid-Afrikaanse wijn uit te kiezen. Dat moet dus wat beloven.

"In de omgeving zijn uitstekende wijnboerderijen te vinden: SylvanVale (onderdeel van het Devon Valley Hotel), Clos Malverne (bekend van het Pinotage Reserve), JC Le Roux (beroemd om zijn champagnes), Stone Hill en Louisvale Vineyards."

Molo zegt: "Neem contact op met ons travel team het te combineren met een verblijf in het Devon Valley Hotel, en andere B&B's in de wijnlanden, of bekijk onze wijnlanden specials";

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika