Engels leren in Zuid-Afrika; een Taalcursus Engels in Kaapstad

Kom naar Kaapstad voor zon, zee, zomer en ... een taalcursus Engels

Heb je nog geen plannen voor de zomer vakantie? Wil je leuk en nuttig combineren? Kom dan naar Kaapstad, Zuid-Afrika, voor een cursus Engels.


Heb je nog geen plannen voor de zomervakantie? Wil je leuk en nuttig combineren? Kom dan naar Kaapstad voor een cursus Engels.

Een talencursus in Kaapstad is een aanrader
van KaapstadMagazine.nl voor iedereen die in een van de mooiste steden ter wereld zijn Engels wil verbeteren. Ruim honderd jaar lang (van 1806 tot 1910) werd Zuid-Afrika overheerst door de Britten. Hierdoor is het Engels, samen met het Xhosa en Afrikaans, vandaag de dag de belangrijkste taal.

Een van de scholen in Kaapstad die
Engelse Taalcursussen geeft is Good Hope Studies. Zie je een intensieve Engelse talencursus zittten of wil je alleen 's ochtends les? Het maakt niet uit: Met Good Hope Studies je bent ervan verzekerd dat je Engels met grote sprongen vooruit gaat.

Hoe gaat het in zijn werk? Je kunt beginnen met je talencursus wanneer het jou uitkomt en je mag blijven zolang je wilt. Volg bijvoorbeeld Engelse taallessen gedurende twee weken in je vakantie of neem een paar maanden de tijd na je afstuderen.

Jij en je klasgenoten komen vanuit
de hele wereld en spreken onderling alleen maar Engels. Je ervaren onderwijzers begleiden je bij je spreek- en schrijfvaardigheid, je grammatica en helpen je om je woordenschat te vergroten.

In je vrije tijd geniet je van alle mogelijkheden die het zonnige Zuid-Afrika je te bieden heeft: de prachtige stranden, de Tafelberg, de wijnlanden, de vele cafés en restaurants. Je school organiseert elke dinsdag tochtjes naar bezienswaardigheden in de buurt, zoals de townships, het Waterfront of een van de vele musea. Engels leren in Zuid-Afrika is zo slecht nog niet.

Ook wat betreft je huisvesting zijn er
verschillende mogelijkheden, zodat iedereen zich thuis voelt zo ver van huis. Je kunt logeren bij een gastgezin en opgenomen worden in  een echte Zuid-Afrikaanse familie, of huur een kamer in een studentenhuis als je op zoek bent naar meer zelfstandigheid. Kies voor een kamer op een campus als je van veel mensen om je heen houdt, of logeer in een B&B als je gesteld bent op luxe.

Ga je naar Kaapstad om je Engels te verbeteren, reken dan op een onvergetelijke tijd in een schitterende stad. Wees niet verbaasd als je nooit meer wegwilt ...

Meer weten over taallessen in Kaapstad?

Wil jij ook twee weken naar Kaapstad om je Engels te verbeteren? KaapstadMagazine.nl geeft een tweeweekse talencursus weg ter waarde van 380 euro! Klik hier voor meer informatie en voorwaarden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika