Kunstgalerie In Kaapstad

Koffie, antiek, lunch en Molo schilderijen in Kaapstad

Op Church Street, een van de meest leuke straatjes van Kaapstad, kan je alles krijgen. Van antiek tot koffie. En binnenkort ook canvasschilderijen van Molo, het icoon van KaapstadMagazine.nl


Molo, het icoon van KaapstadMagazine.nl, is binnenkort te koop op canvas in de ART1 Gallery in Church Street in het hartje van Kaapstad.

Tussen de antiekverkopers, hippe designwinkels, interior design
en kleine koffietentjes vind je op Church Street (een van de meest sfeervolle straten tussen Long Street en Burg Street) een aantal kunstgalleries, zoals bijvoorbeeld ART1.

Deze kleine galerie wordt gerund
door Mariette van den Heever, een gevestigde Afrikaanse kunstenares die kunstwerken van opkomende Zuid-Afrikaanse kunstenaars tentoonstelt.

Toen ART1 Gallery in Kaapstad ons benaderde, was ons besluit snel genomen. Het resultaat? Een serie Molo's op canvas (30cm x 30 cm), een voor elke Zuid-Afrikaanse provincie, aan de muren van ART1 Gallery.

Molo is bijvoorbeeld voor de Northern Province gekleed als een San jager en voor Mpumalanga draagt hij de traditionele Ndebele Ringen rond zijn nek.

Elke schilderij van Molo is bevestigd
op een houten frame en kost R620.

Waar moet je zijn binnenkort?
Art 1 Gallery
66 Church Street

Tot dan zijn ze eenvoudigweg te koop voor een introductieprijs van R520 bij ons op het kantoor om de hoek op 101 Denta House, 53 Castle Street, dichtbij de hoek Castle Street / Long Street in Kaapstad

Afrikaanse taal leuke woordenAfrikaans is lekker: 100 x de leukste ...

’n Flerrie, marmotjie en een suurknol: wat het betekent lees je in dit ...

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika