Margot Janse neemt ontslag bij The Tasting Room
Met recht het einde van een culinair tijdperk
Het nieuws sloeg in als een bom: Margot Janse neemt ontslag als chef-kok bij het restaurant The Tasting Room in Franschhoek. Na 21 jaar de culinaire scepter gezwaaid te hebben in de keuken van het gerenommeerde restaurant, neemt de van oorsprong Nederlandse Margot per eind april 2017 ontslag. Plannen voor 'wat daarna' heeft Margot nog niet, geeft ze aan. 'Eerst maar eens tijd doorbrengen met mijn zoon Thomas en me beramen over nieuwe avonturen.'
Margot geeft aan dat het een moeilijke beslissing was om te nemen, maar dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk. Margot kwam ooit als jonge backpacker met een rugzak in Zuid-Afrika terecht, op zoek naar een carrière in fotografie. Dat werd uiteindelijk een culinaire carrière, met dank aan een gevierde topkok in Johannesburg, die haar talent doorzag.
The Tasting Room (in Le Quartier Francais) werd onder haar leiding meermaals uitgeroepen tot een van de beste restaurants ter wereld. En nog steeds geldt: wie er wil eten, moet ver van te voren reserveren. Dat zal tot haar vertrek in april volgend jaar, niet anders zijn.
Lees ook: de beste restaurants in de Wijnlanden.
Volg KaapstadMagazine.nl voor het leukste, lekkerste en laatste (culinaire) vakantienieuws uit Kaapstad en Zuid-Afrika. Bijvoorbeeld via Facebook en Twitter en de gratis maandelijkse nieuwsbrief. Mooie foto’s posten we elke dag op Instagram.
KaapstadMagazine.nl
Elke dag het leukste (vakantie)nieuws uit de mooiste stad ter wereld. | |
+27(0)72 350 2062 | |
www.kaapstadmagazine.nl/subscribe | |
info@kaapstadmagazine.nl | |
kaapstadmag | |
KaapstadMagazine.nl | |
kaapstadmag |