De Bombay Bicycle Club | Restaurants in Kaapstad

Ready to Roll in de Bombay Bicycle Club

Leer Kaapstad kennen in dit spectaculaire restaurant in Kloof Street

Het is een attractie. Het is een circus. Het is een begrip in Kaapstad. Het is de Bombay Bicycle Club.

Dit is de plek waar ik mijn vrienden mee naartoe neem wanneer ze mij voor het eerst komen opzoeken in Kaapstad. We beleven er altijd een avond om nooit meer te vergeten. ‘’Weet je nog toen we die rare hoedjes ophadden? Of toen ik van de schommel afviel?’’ Ik weet het nog allemaal.

Hier kom je voor de sfeer
Ik kom hier ook niet perse voor het goede eten. Ja het is lekker, maar het is geen culinair hoogstandje. Ik kom hier voor de sfeer, de ervaring. Je wordt er hier altijd weer aan herinnerd dat je het leven niet te serieus moet nemen. Dat het leven een feest is. En dat is de Bombay Bicycle Club ook, een feest. Mensen komen hier om te eten, maar vooral om veel te drinken. De bediening, die verkleed rondloopt, is altijd in voor een gezellig avond. Het is een liefdevolle plek, gecreerd door eigenaresse Madame Zingara. De inrichting is als in een droomwereld. De ruimte is gevuld met antiek, glitterspulletjes, oud speelgoed, een overvloeg aan fotolijstjes en er hangen fietsen aan het plafond. Het gaat je fantasie te boven.

Verzadigd voor weinig
Als voorgerecht neem ik meestal de gefrituurde haloumi (echt heel lekker), en als hoofdgerecht kies ik voor de beroemde chocolade chili biefstuk.En als ik nog ruimte over heb, neem ik nog een lekker toetje. Op het menu staan verder ook vegetarische maaltijden, pasta’s, risotto en nog veel meer lekker eten voor een klein bedrag.

Behalve de menukaart is er ook een uitgebreide keuze aan drankjes. In de Bombay Bicycle club is het namelijk de bedoeling dat je je laat gaan. Een drankje teveel is hier geen probleem. Dus gooi je haar los, doe eens gek en ga naar de Bombay Bicycle Club!

Bombay Bicycle Club | 158 Kloof Street | Gardens | Kaapstad | Tel. 021 423 6805

Openingstijden: van 18:00 tot diep in de nacht.

Is de Bombay Bicycle Club je goed bevallen? Bezoek dan ook het Sidewalk Cafe, Cafe Mozart of Cafe Paradiso. Vind meer inspiratie in onze ‘’uit eten’’ sectie, abonneer je op onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook of via Twitter.

 

TRIVIA

image description

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika