Zuid-Afrikaanse Band Coda Lanceert Nieuwe Album | Muziek Zuid-Afrika

CODA's Renaissance

Populaire Kaapse band lanceert tweede album

CODA is een veelzijdige Zuid-Afrikaanse band die het laatste jaar veel aandacht heeft gekregen. Door de samenwerking met Gabi Le Roux, een zeer bekende Zuid-Afrikaanse producer, en de lancering van hun nieuwe album African Renaissance zal het aantal fans absoluut alleen maar groeien!

De nieuwe CD is gelanceerd op 28 November in het swingende Cape Quarter in De Waterkant, een pittoreske buurt tussen de binnenstad en de V&A Waterfront in Kaapstad. Het was een daverend succes, iedereen danste en feestte tot diep in de nacht.

Sinds Oktober 2008 kun je hun nieuwe single, It’s Still the Music, op alle Zuid-Afrikaanse radiostations horen. Het is een fantastische band en binnekort ook op KaapstadMagazine.nl online te horen.

Ontdek de beste Zuid-Afrikaanse CD’s en profiteer van de gratis MP3 Downloads van de beste muziek uit Zuid-Afrika. Hoe? abbonneer je op onze Gratis Nieuwsbrief!

CODA is een band die een grote verscheidenheid in fans en luisteraars kent. Van Soweto tot Paarl en van Dubai tot de Seychelles.

Er zijn overal wel liefhebbers van CODA te vinden. Terecht ook.. Ze waren finalisten bij de Best of Cape Town Awards 2008 en hebben al mogen spelen voor grote namen uit de Zuid-Afrikaanse politiek en zakenwereld.

Dit geld voor jong en zelfs voor oud; Zo hebben ze zelfs bij de Klerk’s 70ste verjaardag gespeeld en werden ze persoonlijk door Desmond Tutu gevraagd om op zijn 75ste verjaardag te spelen. Een hele grote eer dus!

Molo zegt:” CODA laat zeker zien dat ze goede Zuid-Afrikaanse muziek kunnen maken voor een brede doelgroep, maar vooral ook live zeker  het publiek kunnen vermaken. Het is nooit saai, maar altijd levendig en energiek!”

Als je fan bent van Zuid-Afrikaanse muziek probeer dan onze Jukebox van Zuid-Afrikaanse Muziek uit, dit is een gemakkelijke manier om een idee te krijgen hoe Zuid-Afrikaanse muziek klinkt.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes over Kaapstad of elke maand gratis muziek downloads krijgen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

TRIVIA

image description

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika