Dingen doen met kinderen kaapstad | Kindvriendelijke vakantie Zuid-Afrika

World of Adventure bij ROOT44 Market in Stellenbosch

Als je aan ‘leuke dingen te doen voor kinderen in Kaapstad’ denkt, denk je misschien niet gelijk aan een markt. En dat moet je dus wel doen.


Kom je met (kleine) kinderen op vakantie naar Kaapstad? Dan kun je op KaapstadMagazine.nl meerdere tips vinden voor leuke must-do’s met kinderen. World of Adventure op de bekende ROOT44 markt in het mooie Stellenbosch mag op dat lijstje tips zeker niet ontbreken. Al was het maar omdat dit bij uitstek zo’n tip voor kinderen is, die eigenlijk minstens zo leuk is voor volwassenen.

World of Adventure is vooral leuk voor kinderen tussen 1 en 12, vooral met dank aan een binnen- en buitenspeeltuin; een minigolfbaan (papa en mama mogen ook spelen), een kartbaan en een waterpark. Daarnaast is er een riant grasveld (inclusief plekken in de schaduw) waar volop gepicknickt kan worden.

De ROOT44 markt – gelegen aan de R44 in Stellenbosch – is een begrip in Kaapstad en de Wijnlanden. Het is namelijk een van de vele heerlijke food markets die deze regio rijk is. Voor volwassenen betekent dit lekker eten, drinken, kleding (voor jong en oud), accessoires en zelfs antiek. Maar wat ons betreft is het vooral het lekkere eten en drinken waar we hier graag voor komen. De kinderen haal je na een paar uur op bij World of Adventure. Grapje: hou vooral wel een oogje in het zeil. Om en om dan.  

kinderen vakantie kaapstad

Prijskaartje: R75 pp voor de hele dag onbeperkt gebruik van alle faciliteiten en speeltoestellen. Gebruik (onbeperkt) van de midgetgolfbaan kost R30 per persoon.

leuke dingen kinderen kaapstad

Openingstijden: Zaterdag van 8.00u – 17.00u; zondag van 9.00u – 17.00u.

Dit zijn nog een paar handjesvol tips voor andere hele leuke dingen om te doen met kinderen in Kaapstad.

Als je dit lijstje handig vindt, ben je waarschijnlijk ook blij met ons overzicht van Kindvriendelijke restaurants in Kaapstad’

Op zoek naar een hotel in Kaapstad waar kinderen ook welkom zijn? Bekijk tips voor 10 kindvriendelijke hotels in Kaapstad

Zorg dat je op onze gratis nieuwsbrief geabonneerd bent, waarin we elke maand de leukste en laatste tips vanuit Kaapstad delen. Volg ons uiteraard ook op Facebook en Twitter voor meer info over al het leuks in en om Kaapstad - met of zonder kinderen! Mooie foto’s van Kaapstad en Zuid-Afrika posten we op Instagram.

 

Afrikaanse taal leuke woordenAfrikaans is lekker: 100 x de leukste ...

’n Flerrie, marmotjie en een suurknol: wat het betekent lees je in dit ...

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika