Restaurant the Bungalow Clifton | Restaurants Kaapstad

The Bungalow; trendy loungebar en restaurant in Clifton

Geniet van lekker eten aan het populairste strand van Kaapstad

Kaapstad telt tal van de mooiste stranden ter wereld. Llundadno beach voor de surfers, Camps Bay voor the rich and famous en Clifton voor, voor wie eigenlijk niet? Gezinnen, modellen, jongeren, iedereen is welkom aan dit prachtige strand in Kaapstad.

Het enige waar het Clifton eigenlijk aan ontbrak is een goed restaurant of een hippe loungebar. Maar die tijden zijn gelukkig veranderd! Want waar voorheen het ooit o zo hippe La Med was gevestigd, (maar in de loop der jaren flink in verval was geraakt) staat nu een van Kaapstads nieuwste aanwinsten.

Meet the Bungalow!
The Bungalow is precies datgene wat in het bruisende uitgaansleven van Kaapstad ontbrak. Weg van de drukte van Camps Bay, weg uit het ietwat toeristische Long Street maar met het zand van Clifton beach nog aan je voeten het strand af voor een verkoelend drankje of hapje.

Want the Bungalow (zusterbedrijf van restaurants Paranga, Pepenero, Zenzero en The Kove) is de perfecte nieuwe hotspot in Kaapstad om te ontspannen. Oke, het moet gezegd, de doelgroep van the Bungalow is net als in Camps Bay toch de rijke Kaapstedelingen en toeristen, maar het verschil zit hem in de transformatie by night.

Voor jong en oud
Want waar de boulevard van Cambs Bay ’s avonds transformeert in een uitgaansparadijs voor modellen en mannen in dure wagens, en eettafels plaatsmaken voor een dansvloer, blijft the Bungalow precies dat wat het hoort te zijn: een loungebar en chique restaurant. Hierdoor is het restaurant in Clifton uitstekend geschikt voor zowel jong, oud als gezinnen.  

Sundowner cocktail of chique diner
Vanwege de ligging aan zee is de loungebar ideaal voor een sundowner cocktail vanuit het mini-zwembad maar ook in het restaurant gedeelte van the Bungalow geniet je ’s avonds van een heerlijk diner.  

De menukaart bestaat vooral uit visgerechten als calamari (R60), linefish carpaccio (R70) kingklip (R130) en verse sushi maar ook vleesliefhebber hebben ruim keuze uit lekkere gerechten als biefstuk (R100), lam (R150) of de altijd lekkere hamburger (R80)!

De gerechten zijn naar Zuid-Afrikaanse begrippen misschien niet echt goedkoop, maar het is een kleine compensatie voor de ontspannen sfeer en mooie omgeving die je er gratis voor terugkrijgt.

Adres: Glen Country Club, 3 Victoria Road (oude La Med), Clifton
E-mail: info@thebungalow.co.za
Tel: 021 438 5600

Voor meer informatie over Zuid-Afrika en Kaapstad schrijf je je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Twitter en Facebook.

TRIVIA

image description

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika