Pezula Resort Hotel & Spa bij Knysna op Zuid-Afrikaanse Garden Route

Luxe Ontspannen bij Pezula Conrad Hotel & Spa

Aan de Garden Route wacht een oase van rust en luxe


Op de Garden Route ligt het luxe Pezula Resort & Spa Hotel. Een weelde van rust en luxe.

Pezula resort Hotel & Spa ligt tussen het kustplaatsje Knysna, het Sinclair Natuurreservaat en de Noetzie rivier en heeft in twee jaar tijd al meerdere internationale prijzen gewonnen.Het Pezula Resort Hotel werd geopend in 2004, maar heeft nu al verschillende internationale prijzen gewonnen. Voorbeelden van prijzen zijn 'Best Spa in South Africa', 'Most Environmentally Aware Development in the World' en 'Best South African Development'.Het maakt het een van de beste hotel accommodaties aan de Garden Route in Zuid-Afrika. Met andere woorden, het Zuid-Afrikaanse vijf sterren Pezula Resort Hotel & Spa is een plek om te ontdekken als u van 'die speciale plekken' houdt.

Een indrukwekkend 'hotel' in een schitterende omgeving. Een schitterende golfbaan, een 'award-winning' Spa & Gym, een restaurant die bekend staat om z'n organische cuisine, Zachary's, verschillende sport en ontspanningsfaciliteiten en twee witte zandstranden, allemaal gesitueerd op 612 hectare natuurreservaat langs Knysna's prachtige kust op Zuid-Afrika's Garden Route.Alle 78 kamers in Pezula's hotel hebben een fantastisch uitzicht over de golfbaan, Knysna's Lagoon of de Indische Oceaan. En bij aankomst in de hotelkamer zullen de comfortabele pantoffels staan voor je klaar om vermoeide voeten rust te geven zodat u met een glas indrukwekkende Sauvignon Blanc over de Oostkust van de Garden Route uit kunt kijken.

De kamers zijn verder van alle faciliteiten voorzien. Een grote luxe badkamer met grondverwarming en een bad ter grote van een zwembad is speciaal ontworpen om te kunnen ontspannen en te genieten.

Gasten van Pezula Resort hebben de optie om met Pezula's prive business jet (The Hawker 800XP) naar het resort te worden gebracht. Het hotel heeft ook zijn eigen helicopter en limousine service.

In het Pezela Resort zal je je niet snel vervelen, al is rust een belangrijke reden om te komen. Je kunt er paardrijden op het strand, zwemmen, tennissen, cricketen, golfen, kanoen op Knysna's Lagoon of genieten van een zomers picknick waarbij je door een helicopter op een rustgevende plek word gedropt.

Pezula is een plek voor de 'select few' mensen die uit een druk werkleven komen en die op zoek zijn naar een verblijf waar ze geheel tot rust kunnen komen; ze kopen een stuk land op Pezula Private Estate. Verschillende prominente mensen, zoals kampioen tennisspeler Roger Federer, hebben al gekozen om dit exclusieve en intieme resort als (tweede) thuis te kunnen benoemen.Het is een samensmelting van bovenstaande details die dit luxe resort op de Garden route een exclusief plekje in Afrika maken waar iedereen kan ontspannen in complete luxe.

Altijd op de hoogte blijven van het beste dat Kaapstad te bieden heeft? Schrijf je dan hier in voor onze gratis maandelijkse nieuwsbrief en volg ons op Twitter.

Fri
H:17°
L:10°
Sat
H:16°
L:
Sun
H:18°
L:11°
Mon
H:21°
L:
Tue
H:18°
L:12°
Wed
H:16°
L:
Thu
H:15°
L:
South African Road Trip: Good HopeBeleef een Zuid-Afrikaanse Road Trip ...

Een swingende en uitbundige Zuid-Afrikaanse muziekbelevenis. Puur en oprecht.

bona_dea_5Bona Dea privé landgoed: de ...

Lichte, ruime receptie kamers leiden naar een schitterende fontein op ...

ShimanskyHet heeft 3,3 miljard jaar geduurd ...

Stort je in de sprankelende wereld van de diamanten en tanzanieten bij ...

asami'sOntdek de langste ‘sushi trein’ in ...

De lekkerste huis specialiteiten op maandag, woensdag en vrijdag

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika