Luxe Golf Resort biedt Wellness in Zuid-Afrikaanse Weelde

Luxe Golf Resort biedt Wellness in Zuid-Afrikaanse Weelde

Ontspannen met Fynbos in Pezula Spa op de Zuid-Afrikaanse Garden Route


Ontspannen met Fynbos in Pezula Spa op de Zuid-Afrikaanse Garden Route

Laat je verrassen door de magische en rustgevende Afrikaanse Spa van het Pezula Resort; de Spa die een award heeft gekregen voor beste Spa in Zuid-Afrika van de organisatie 'Professional Beauty South Africa'.

Na een paar minuten in de Spa & Gym van Pezula Resort - net buiten Knysna op Zuid-Afrika's Garden Route- vallen alle zorgen en stress van u af. Het natuurlijk decor straalt rust uit en de zachte lucht en de ontspannen muziek geven een kalmerend effect.

Trek uw zachte kamerjas
en pantoffels aan en maak uzelf comfortabel op een van de weelderige sofa's naast het comfortable warme zwembad. Ontspan met een fris glas water, een gezonde amuse en een tijdschrift.

Geniet van het prachtige uitzicht; vanuit het zwembad heeft u zicht op Pezula's Championship Golfbaan met de idyllische Indische Oceaan op de achtergrond.

Kom tot uzelf in de professionele gym, sauna, stoombad, haar en nagelstudio of luxe verwenkamers waar u verschillende behandelingen kunt krijgen. Buiten kunt u loungen in de aangenaam verwarmde jacuzzi of een culinaire -en gezonde- snack, een frisse health sandwich of verse papaya sap bestellen aan de bar.

Ontspan vervolgens
tijdens een Maruwa Spa Therapie behandeling. Het woord "Maruwa" betekent bloemen in het Shona. Alle producten die gebruikt worden in Pezula Spa bestaan uit therapeutische medische ingrediënten die komen uit het inheemse Fynbos in de Western Cape.

Pezula Spa heeft verschillende behandelingen in de aanbieding: laat u zelf inpakken na een Buchu Fynbos modder behandeling voor een zachte huis of ervaar een echte Afrikaanse 'drumbeat' massage met Maruwa Shea Butter.

Eindig uw Fynbos behandeling met een verfrissende douche die zo ontworpen is dat deze lijkt op tropische regenbui. Geniet na op het comfortabele bed naast het zwembad en kijk voor de laatste keer naar het adembenemende uitzicht op Pezula Resort, of geniet nog enkele dagen in het resort van een vakantie op een plek waar bijvoorbeeld Roger Federer ook een huis bewoont.

Molo: "Wij weten het wel na het met eigen ogen te hebben ervaren.. Lees ook onze artikelen over het Pezula Hotel, de Pezula Golfbaan en het restaurant van het Pezula, genaamd Zachary's. Of bekijk Pezula met uw eigen ogen met onze Google Earth Map van Pezula.

"Vergeet u niet in te schrijven voor onze gratis maandelijkse nieuwsbrief voor meer nieuws, artikelen, tips en aanbiedingen'.

Afrikaanse taal leuke woordenAfrikaans is lekker: 100 x de leukste ...

’n Flerrie, marmotjie en een suurknol: wat het betekent lees je in dit ...

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika