Bewijs je creativiteit in het Clay Café

Creativiteit in het Clay Cafe

Jong en Oud: Wie houdt niet van kleien?


Er is geen beter gevoel dan iets met je eigen handen te maken. Het nauwkeurig bewerken tot het er perfect uitziet, het beschilderen tot in de kleinste details en het uiteindelijk zien groeien tot iets moois.

Als je een druk persoon bent en weinig tijd heb om je creativiteit te uitten, dan is het Clay Café in Hout Bay iets voor jou! Ga naar het Clay Café voor een rustig middagje vol creativiteit en plezier en vul de dag met beeldhouwen, schilderen en het drinken van thee, terwijl je praat met vrienden en familie.

Zoek een van de items uit in de display en schilder deze met je drie gekozen kleuren. De Kaapstad aardewinkel heeft verschillende ongeverfde schalen, borden, mokken en beelden klaar staan om door u beschilderd te worden.

Wanneer je klaar bent met je meesterwerk, kan je het achterlaten in het Clay Café. Hier wordt het geglazuurd en gebakken, en na een week is het klaar om opgehaald te worden.

Zie het Clay Café als een leuk uitje voor het gehele gezin, zowel met als zonder kinderen. Het café heeft koffie, thee, drankjes en taart terwijl jij bezig bent met een meesterwerk te creëren.

De prijzen variëren van R25 tot R100 voor ongeverfde aardewerken. Verder is er een vergoeding van 20 rand, waar het schilderen, glazuren en bakken bij in zit. Ook kunnen er professionele beschilderde aardewerken gekocht worden.

Het Clay Café zorgt voor een onvergetelijke dag vol creativiteit en plezier voor zowel kinderen als ouders.

Kies uit de grote hoeveelheid aardewerken en de brede collectie van kleuren,  om er voor te zorgen dat het een uniek stuk wordt.

Breng een dagje door in een relaxte omgeving met het beschilderen van aardewerken. Het personeel is erg vriendelijk en staat altijd klaar om te helpen indien dat nodig is.

Het Clay café is een ideale locatie om kinderverjaardagen te houden of om met schoolreisje naar toe te gaan.

Ieder kind krijgt de kans om te genieten van hun eigen meesterwerk. Het personeel zal de kinderen bezig houden en elke ouder wordt in de gelegenheid gesteld te genieten en zich even geen zorgen te maken om hun kinderen.

Wanneer de kinderen klaar zijn met schilderen is er buiten nog een tuin en speelplaats zodat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.

Wanneer je met een grote groep komt is het verstandig van te voren te boeken. Er zijn party pakketten beschikbaar, deze moeten wel aangevraagd worden.

Het Clay Café is 7 dagen per week geopend. Het is verstandig van te voren te boeken, in de avond is een minimum aantal van 6 personen vereist. Voor boekingen kan je ook langskomen of bellen naar 021 790 3318.

Feesten: R50/ kinderen
Vakantieaanbieding: R70/ kinderen ( 2 drankjes en een muffin)

Het Clay Café in Hout Bay organiseert ook kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. Het kan gevonden worden op Main Rd Hout Bay, vlakbij Oakhurst Farm.

Voor meer leuke dingen om te doen in en rondom Kaapstad schrijf je in op onze gratis en maandelijks uitgebrachte nieuwsbrief en volg ons op Twitter.

Geïnteresseerd in waar de stadions, fanparken en andere belangrijke locaties voor het WK 2010 zich bevinden? Download onze Google Earth voetbalkaart.

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika