Auto huren en autoverhuur Kaapstad & Zuid-Afrika

Porsche (Convertible) huren in Kaapstad

Luxe autoverhuur – voor een dag – in de Moederstad


Kaapstad staat internationaal bekend als een van de mooiste steden ter wereld. Daar valt helemaal niets op af te dingen. Elk jaar komen duizenden vakantiegangers uit binnen- en buitenland naar Kaapstad om hier de vakantie van hun leven te beleven. Leuk weetje: na Amerikanen, Engelsen en Duitsers zijn Nederlanders de grootste groep toeristen in Zuid-Afrika.

Eenmaal in Kaapstad aangekomen is er zo veel te zien, te beleven en te proeven dat het even puzzelen is hoe je dat allemaal aan elkaar kunt knopen. Hoog op de lijst staat een roadtrip naar Cape Point, het uitzicht over de stad bekijken vanaf Signal Hill, een cocktail drinken aan de strip van Camps Bay en natuurlijk een middag (minimaal) wijnproeven in de prachtige Kaapse Wijnlanden. Kortom: het huren van een auto staat als eerste op de planning!

“We willen graag een auto huren in Kaapstad, maar dan maar voor één dag. En juist omdat het maar voor één dag is, mag het best een beetje bijzondere, mooie auto zijn. Een sportwagen misschien wel. Met een open dak!” Zo overzichtelijk kan een wensenlijstje zijn. Voor ons geen moeilijke vraag – dit soort mensen verwijzen wij linea recta naar SLV – dat staat voor Status Luxury Vehicles – een van onze favoriete autoverhuurbedrijven in Kaapstad.

De Porsche Boxster S is een high end sportwagen met een hele sterke motor. Een tikkeltje flashy, dat wel. Supersonisch snel en solide, dat is hij ook. Als je van plan was de hele familie in de huurauto te krijgen, dan is deze auto wellicht niet de meest geschikte – hij biedt namelijk slechts plaats aan twee personen. Let wel: SLV heeft een riant aanbod aan auto’s (ook snel, bijzonder, mooi en met open dak) waar vier personen in kunnen, zoals onder andere de Mini Cooper of de Fiat Cabrio.

Kortom: een auto huren om een dagje te cruisen in Kaapstad mag in geen geval ontbreken tijdens je vakantie in Kaapstad. Je kunt er uiteraard voor kiezen om dit te doen met een goedkopere auto, maar als je het woord ‘stijlvol’ een nieuwe betekenis wil geven, is een auto huren bij SLV het devies. Wat kunnen we zeggen? Kaapstad en stijlvol gaan nou eenmaal heel goed samen, ook wanneer het om autohuur gaat.

Goed om te weten: lezers van CapeTownMagazine.com krijgen korting! Geef bij je boeking aan dat je over SLV gelezen hebt op CapeTownMagazine.com. Om een van hun mooie auto’s te huren of voor meer informatie bel je +27 (0) 21 510 0108 of stuur een email naar info@slv.co.za.

Houd KaapstadMagazine.nl in de gaten voor de leukste en meest interessante nieuwtjes vanuit Kaapstad via FacebookTwitter en door je in te schrijven voor onze gratis maandelijkse nieuwsbrief. Ze zullen je goed van pas komen bij je vakantie in Kaapstad!

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika