Paintball Kaapstad | buiten activiteiten Kaapstad | outdoor activiteiten Kaapstad

Paintball is oorlog!

Verzamel je troepen, pak je wapen, en maak je klaar voor een gevecht in Tokai ForestSchep je vaak tegen vrienden op
dat je een goede generaal zou zijn, beter dan Napoleon en De La Rey samen? Bewijs dit dan in het (veilige) paintball park.

Gekleed in echte camouflage kleding en bewapend met paintball geweren, zul je de tijd van je leven hebben. Kruipend door de modder, achter je vijand aan en constant oplettend dat je niet zelf doelwit van de vijand wordt.

Zorg ervoor dat je net als elke generaal een strategie hebt. Begin niet als een gek te rennen en te schieten op alles wat beweegt, op deze manier ben je namelijk een makkelijk doelwit.

Of het nu een verjaardag, bedrijftuitje of vrijgezellenfeest is, paintball is altijd een leuk dagje uit. Paintball is de perfecte manier om even helemaal los te gaan.

Maar wees gewaarschuwd, de verfkogels komen niet zacht aan. Als je niet van risico’s houdt, en niet  vies wilt worden is dit geen sport voor jou. Ook moet je 11 jaar of ouder zijn om het speelveld te mogen betreden.

Al vanaf R130 kun je paintballen bij Blue Rock in Somerset West. Voor dit bedrag krijg je een wapen, bescherming, munitie en een uur paintballen. Paintballen is een leuke en betaalbare manier om een zonnige zondagmiddag te vullen.

Blue Rock heeft in verschillende maanden verschillende openingstijden. Kijk voor actuele openingstijden op de website van Blue Rock.

Blue Rock is te vinden in Somerset West langs Sir Lowry's Pass. Vanaf Kaapstad rijd je in 45 minuten naar Blue Rock.

Boeken is noodzakelijk. Vooral in de zomermaanden (december en januari) kan het erg druk zijn. Bij Blue Rock kun je ook terecht om te skie-,knie- en wakeboarden (voor meer informatie lees je het artikel ‘Extreme sporten in Kaapstad: Ter zee’.

Voor andere leuke en spannende dingen om te doen in Kaapstad en omgeving, schrijf je je in voor onze gratis en maandelijks uitgebrachte nieuwsbrief. Verder kunt u ons ook volgen op Twitter.

 

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika