Karten in Kaapstad | Indoor activiteiten in Kaapstad

Karten in Kaapstad!

Go Karting in Kenilworth laat je scheuren door Kaapstad!Je voelt je een waar coureur als je scheurt over de kart baan van Go Karting in Kenilworth. De kick die je krijgt van het racen in de kleine maar high-tech kart over het bochtige circuit  maakt dat je er geen genoeg van zult krijgen.

Vanaf het moment dat je je helm opzet
en een kart heb uitgekozen, voel je de adrenaline door je aderen stromen, het is een fantastisch gevoel van angst en spanning ,waardoor je staat te trappelen om de baan op te gaan.

Je neemt je positie in
en kijkt voor een laatste keer goed naar je concurrenten. Terwijl het geluid van de motoren overheersen, wacht je op het start teken.  Het licht springt op groen, de banden piepen, en weg ben je!!

Dit is karten
zoals karten hoort te zijn. Hoge snelheid en adrenaline in deze sport die ervoor zorgen  dat je hart in je keel zit je, vanaf het moment dat je het gaspedaal indrukt.

Kenilworth’s 310 meter lange indoor baan
is een mini replica van de baan in Killarney en biedt vanwege de bochten en wendingen ook genoeg uitdaging voor de doorgewinterde bestuurder. Elke van de 160cc race karts heeft hydraulische remmen en goede banden om ervoor te zorgen dat de race, naast snel ook veilig verloopt. Voor de minderjarige racemonsters zijn er 140cc GP junior karts, zodat  u met een veilig gevoel uw kinderen kunt laten karten.

De baan is geopend
van maandag tot donderdag van 13.00 tot 23.00 uur, op vrijdag van 11.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 23.00 uur. Volwassenen betalen voor een 10 ronden durende race 5 Rand. Een race van 30 ronden kost R105. Een45 ronden tellende race kost R130. Kinderen onder de 16 betalen voor een 10 ronden race R40 en voor 20 ronden  75 Rand.

Kenilworth Go-Karting
kan je vinden op 10 Myhof Kenilworth Road, achter Access Park, op de hoek van Warrington & Myhof Roads.

Voor boekingen en meer informatie neem contact op met Kenilworth Go-Karting op +27(0)21 683-2670  of op +27 (0)21 683-6174.

Voor meer leuke en spannende dingen om te doen in Kaapstad en omgeving, schrijf je je in voor onze gratis en maandelijks uitgebrachte nieuwsbrief. Verder kunt u ons ook volgen op Twitter.

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika