Rodelen Kaapstad | Rodelbaan Kaapstad | Rodelen Belville Kaapstad

Cool Running(s) in Cape Town

Op de rodelbaan in Belville bestaat geen snelheidslimietZuid-Afrika, en Kaapstad in het bijzonder, staat nou niet bekend om zijn koude winters. Laat staan dat we hier kunnen genieten van wintersporten op sneeuwachtige bergtoppen. Cool-Runnings Tobogganing brengt hier verandering in!

Cool-Runnings Cape Town brengt Afrika de eerste rodelbaan. Vraag je je af hoe het is om te rodelen in Kaapstad? Dat waren wij ook! Wij brachten dan ook een bliksembezoek aan Cool-Runnings in Belville Kaapstad.

Als je aankomt in Belville is het eerste dat opvalt dat er in de verste verte geen sneeuw of ijs te bekennen is. In plaats daarvan vind je een eindeloos lijkende baan van staal over de verstrekkende heuvels van Belville.

Het afdalen met deze rodel over deze stalen baan geeft echter een kick die je niet snel zal vergeten. Je begint aan de onderkant van de berg waar jij en je rodel met stalen kabels de berg worden opgetrokken. Dit duurt 5 min. maar is slechts de stilte voor de storm, aangezien de rit naar beneden het tegenoverstelde van de rustige rit omhoog is.

Als je boven bent gaat de rem eraf! Naar beneden, met de wind door je haren en met in één hand de koppeling of de rem, kan slechts met één snelheid…  topsnelheid! Met een snelheid van 40 km. per uur is deze rit van 1,25 kilometer voorbij voordat je het door hebt, maar gelukkig betekend dit dat je het daarna dunnetjes over mag doen.

Cool-Runnings in Kaapstad is een uitje voor het hele gezin en het beste is dat het open is van dinsdag tot vrijdag in zowel de zomer als de winter. Rodelen is het perfecte uitje voor een koele winterdag of een zonnige zomerdag en voor 20 Rand per rit heb je ook echt waar voor je geld. Onbeperkte dagpassen zijn ook beschikbaar voor 150 Rand voor kinderen en 200 Rand voor volwassenen.

Cool Runnings vind je op de Carl Cronje Drive, tegenover het Velodrome in Bellville.Kaapstad is een perfecte plek om nieuwe dingen uit te proberen en de wereld vanuit een ander perspectief te zien. Geef Cool-Runnings Tobogganing Cape Town is de poging meer dan waard.

Voor meer geweldige ideeën voor jou en de kinderen neem je een kijkje in onze uitgebreide kindersectie.

Voor een maandelijkse update over wat er in Kaapstad en omgeving allemaal te gebeuren staat, schrijf je je in voor onze nieuwsbrief.  

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika