Mini Cooper huren Kaapstad | Auto huren & autoverhuur Zuid-Afrika

Mini Cooper Cabrio huren (voor een dag)

SLV: Autoverhuur in Kaapstad in een stijlvol jasje


Stel: het is een zonovergoten dag in Kaapstad, op de planning staat een dagje wijnproeven in de Wijnlanden en voor ons staan twee personen die graag het avontuur tegemoet rijden. “We willen graag een auto huren in Kaapstad, maar dan maar voor één dag. En juist omdat het maar voor één dag is, mag het best een beetje bijzondere, mooie auto zijn. En natuurlijk een cabrio!” Zo simpel en overzichtelijk kan een wensenlijstje zijn. Voor ons geen moeilijke vraag – dit soort mensen verwijzen wij linea recta naar SLV – dat staat voor Status Luxury Vehicles – een van onze favoriete autoverhuurbedrijven in Kaapstad.

De Mini Cooper Cabriolet (voluit de Mini Cooper S Roadster Cabriolet) biedt plaats aan twee personen. De mini was ooit een ietwat kneuterige auto, totdat BMW besloot het merk op te kopen en er een nieuwe dimensie aan te geven. Fun, trendy en sportief – luiden de kernwaarden van de Mini Cooper. Het feit dat het een van de meest populaire auto’s is (niet alleen om te huren, maar ook om te kopen) spreekt daarin voor zichzelf. Ook in Kaapstad kom je de auto regelmatig tegen. Plus: erg gemakkelijk met inparkeren, maar toch genoeg ruimte achterin voor baggage.

Kortom: een auto huren om een dagje te cruisen in Kaapstad mag in geen geval ontbreken tijdens je vakantie in Kaapstad. Je kunt er uiteraard voor kiezen om dit te doen met een goedkopere auto, maar als je het woord ‘stijlvol’ een nieuwe betekenis wil geven, is een auto huren bij SLV het devies. Wat kunnen we zeggen? Kaapstad en stijlvol gaan nou eenmaal heel goed samen, ook wanneer het om autohuur gaat.

Goed om te weten: lezers van CapeTownMagazine.com krijgen korting! Geef bij je boeking aan dat je over SLV gelezen hebt op CapeTownMagazine.com. Om een auto te huren of voor meer informatie bel je +27 (0) 21 510 0108 of stuur een email naar info@slv.co.za.

Houd KaapstadMagazine.nl in de gaten voor de leukste en meest interessante nieuwtjes vanuit Kaapstad via FacebookTwitter en door je in te schrijven voor onze gratis maandelijkse nieuwsbrief. Ze zullen je goed van pas komen bij je vakantie in Kaapstad!

zuid-afrikaans theater in nederlandBeleef een Zuid-Afrikaanse Road Trip in ...

Nu in Nederland! Een uitbundige Zuid-Afrikaanse muziekbelevenis: "De ...

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika