95 Keerom Restaurant Kaapstad | Uit eten Kaapstad

Keerom? Ik keer helemaal niet om

Stijlvol vlees met een Italian twist bij 95 Keerom

Een van de meest trendy en beste eetgelegenheden in Kaapstad is 95 Keerom, dat wordt gerund door Giorgio Nava, onder meer eigenaar van enkele andere bijzondere restaurants in Kaapstad - Carne SA, Mozzarrella Bar, Down South Pie Bar en last but not least lovely Caffe Milano.

Restaurant 95 Keerom ligt redelijk verborgen voor degenen die Kaapstad niet of nauwelijks kennen, in een lieflijk zijstraatje van Long Street - ironisch genoeg met de naam 'Keerom Straat'. Dat doe je dus mooi niet als je op weg bent naar dit bijzondere vleesrestaurant. Overigens is dan nu ook meteen de bijzondere naam van het restaurant verklaard; het restaurant ligt op nummer 95.

Italiaans design
Het restaurant is stijlvol ingericht, met oog voor detail en design. De menukaart is in een woord geweldig, net als de wijnkaart overigens. Dat kan ook niet anders met chefkok Giorgio - in Kaapstad een BN'er - achter de pannen. Italiaans met een twist van fine dining en een vleugje chique er doorheen.

Eten bij 95 Keerom is wellicht iets prijziger dan andere restaurants in Kaapstad, maar daar smaakt het dan ook naar. De ambiance - vlees met een Italian twist - heeft precies die upmarket feel, zonder dat je er ongemakkelijk van wordt.

Restaurant 95 Keerom
95 Keerom Street (zijstraat van Long Street)
CBD | Kaapstad
+ 27 (0) 21 422 0765

Geopend: maandag tot en met zaterdag
Zondags gesloten

KaapstadMagazine.nl houdt je op de hoogte van de beste restaurants, bars en clubs van Kaapstad. Wij eten en drinken ons met veel liefde en smaak een weg door deze stad. 

Voor meer updates over restaurants en gebeurtenissen in en rond Kaapstad schrijf je je nu in voor onze nieuwsbrief en volg je ons op Twitter en op Facebook!

TRIVIA

image description

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika