Ferrari huren Kaapstad | Autoverhuurbedrijven Zuid-Afrika

Ferrari huren in Kaapstad

(Zeer) luxe auto’s huren in de Moederstad


Een dagje cruisen met de mooiste auto van de wereld in de mooiste stad ter wereld – dat klinkt als een match made in heaven. En dat is het ook. Ja, het contrast om in een land als Zuid-Afrika in de duurste auto ter wereld te rijden moet je even terzijde schuiven – voor deze ene dag is dat je vergeven. Als je er maar optimaal van geniet.

Vaak wordt KaapstadMagazine.nl gevraagd om de ideale plek om een auto te huren in Kaapstad, en andere praktische tips voor autoverhuur. In ons advies maken we een duidelijke tweedeling: wil je een simpele, goedkope auto huren in Kaapstad of was je op zoek naar iets ‘exclusievers’? Als het antwoord naar de laatste optie neigt, verwijzen wij mensen altijd grag naar Static Luxury Vehicles (SLV), onze favoriete (luxe) autoverhuurder in Kaapstad. Ferrari’s, BMW’s, Mini Coopers, Porsches en de mooiste cabriolets staan bij dit autoverhuurbedrijf in de showroom.

Af en toe zie je ze voorbijkomen, vooral op de strip van Camps Bay waar men niet vies is van een vleugje status en aanzien – de Ferrari’s, Porsches en Hummers die uiteraard ook in Kaapstad te koop zijn. Only for the lucky few, weet iedereen. Mis! Bij SLV huur je voor een zeer redelijke prijs voor een dag je eigen pronkstuk. Let wel: het zou zonde zijn om alleen maar de boulevard van Camps Bay op en af te rijden – ga de Wijnlanden in, rij naar Cape Point, ga walvissen spotten in Hermanus! Met zo’n mooie auto ben je het haast aan je stand verplicht om alleen maar de mooiste plekken ter wereld aan te doen!

Volgens ingewijden is de Ferrari F430 Spider een van de beste Ferrari’s die de Italiaanse autofabrikant ooit maakte. Die reputatie wordt mede in stand gehouden door het uitgebreide lijstje can-do’s van de auto, wat alles te maken heeft met de ongekend sterke V8 motor. Vergelijkingen met een ‘ongetemd, wild dier’ zijn niet van de lucht. In 4,1 seconde trap je ‘m met je rechtervoet van 0 naar 100km. De maximale snelheid van de auto ligt rondom 310km per uur. Zou een luipaard dat ook kunnen? Uitproberen is overigens niet aan te raden; ook in Kaapstad kennen ze het concept ‘parkeerboetes’.

NB: SLV heeft niet alleen de Ferrari F430 Spider in de verhuur, maar ook de Ferrari 458 Italia.

Goed om te weten: lezers van CapeTownMagazine.com krijgen korting! Geef bij je boeking aan dat je over SLV gelezen hebt op CapeTownMagazine.com. Om een auto te huren of voor meer informatie bel je +27 (0) 21 510 0108 of stuur een email naar info@slv.co.za.

Houd KaapstadMagazine.nl in de gaten voor de leukste en meest interessante nieuwtjes vanuit Kaapstad via FacebookTwitter en door je in te schrijven voor onze gratis maandelijkse nieuwsbrief. Ze zullen je goed van pas komen bij je vakantie in Kaapstad!

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika