Cabrio huren Kaapstad | Auto huren & autoverhuur Zuid-Afrika

Een Fiat 500 cabrio huren in Kaapstad

Tips voor comfortabel autoverhuur in Kaapstad


Feit: alles is spannender als het ‘topless’ is. Daarmee hebben we in een simpele zin verklaard waarom cabriolets onder het kopje ‘meest gevraagd’ staan bij de gemiddelde autohuur in Kaapstad. Wie in Kaapstad een auto wil huren (en het niet erg vindt hier iets meer voor te betalen), komt al snel uit bij een cabrio. De woorden vakantie, Kaapstad en cabrio gaan nou eenmaal heel erg goed samen.

Een Fiat 500 Cabrio is te huur bij een van de betere autoverhuurbedrijven in Kaapstad. Vraag bij een willekeurig hotel om een betrouwbare en veilige plek om een auto te huren in deze stad, en velen wijzen in de richting van SLV, wat staat voor Status Luxury Vehicles. Want dat het bij dit autoverhuurbedrijf om de mooiere modellen, sportauto’s en andere ‘statusgerelateerde’ auto’s gaat, moge duidelijk zijn.

Vanuit Kaapstad kun je met de huurauto ongelimiteerd rondrijden – in tegenstelling tot sommige autoverhuurbedrijven waarbij een maximum van 150 kilometer buiten Kaapstad geldt. Dat is dan overwegend voor wanneer men een goedkope(re) auto huurt, zoals een Volkswagen Citi, een Chico of een Beetle.

Met de cabriolet is het vanuit het centrum van Kaapstad ‘in stijl’ touren naar de Wijnlanden, het strand van Camps Bay en uiteraard het rondje Kaap. In de cabrio passen redelijk riant vier volwassenen, maar ook voor kinderen is het een prima vervoersmiddel. De ‘sportmode’ die deze auto heeft, is vooral onder mannelijke chauffeurs geliefd, weet de jongen achter de balie van SLV ons te vertellen. En voor het onwaarschijnlijke geval dat je tijdens je vakantie in Kaapstad een druppel regen tegenkomt – geen paniek; het dak van de cabrio kan uiteraard ook gewoon dicht.

Waar de Fiat 500 Cabrio te huren in Kaapstad?
SLV heeft twee cabrio’s gereed voor verhuur. Leuk detail: een van de twee is metallic blauw en qua ontwerp een limited edition van Diesel.

Goed om te weten: lezers van CapeTownMagazine.com krijgen korting! Geef bij je boeking aan dat je over SLV gelezen hebt op CapeTownMagazine.com. Om een auto te huren of voor meer informatie bel je +27 (0) 21 510 0108 of stuur een email naar info@slv.co.za.

Houd KaapstadMagazine.nl in de gaten voor de leukste en meest interessante nieuwtjes vanuit Kaapstad via FacebookTwitter en door je in te schrijven voor onze gratis maandelijkse nieuwsbrief

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika