Cabrio huren Kaapstad | Auto huren & autoverhuur Zuid-Afrika

BMW Cabrio huren in Kaapstad

Hoe en wat over luxe autohuur – voor een dag – in Kaapstad


Wat maakt een vakantiedag in Kaapstad tot een ongekende gebeurtenis? Uiteraard los van de zon, het strand, de zee, de prachtige mensen en de evenzo mooie natuur? Juist, je zonnebril en een BMW 650i cabrio die je een hele dag lang de jouwe mag noemen.

Vier mensen passen in deze luxe auto die je kunt huren bij SLV autoverhuur in Kaapstad, wat staat voor Status Luxury Vehicles. Want dat het bij dit autoverhuurbedrijf om de mooiere modellen, sportauto’s en andere ‘statusgerelateerde’ auto’s gaat, moge duidelijk zijn.

De BMW 650i Cabriolet is volgens kenners een van de mooiste auto’s die de Duitse producent ooit voortbracht. Een krachtige V8 motor zorgt voor een oorstrelend geluid, vinden velen. Snel, dat is deze auto ook. In vijf seconden kan hij van niets naar 100km per uur, om enkele seconden later snelheden van rond 250km per uur te halen. Het is overigens niet aan te raden dat daadwerkelijk te proberen, maar dat terzijde.

Terwijl de BMW als sportwagen op de markt gebracht is, heeft het daarnaast wel alle voordelen van een ‘gewone’ auto. Zo biedt de mooie, luxe auto geen plaats aan slechts twee passagiers, maar kunnen er maar liefst 4 personen riant in deze auto plaatsnemen. Gunstig als jullie richting Stellenbosch en Franschhoek rijden – meer kandidaten om een ‘Bob’ uit te kiezen. Ook een plusje: de achterbak biedt meer dan genoeg bagageruimte om op de terugweg de nodige kisten Zuid-Afrikaanse wijn in te vervoeren.

Kortom: als je op vakantie bent in Kaapstad en zin hebt om voor een dag een van de mooiste auto’s waar je ooit in zult rijden te huren, dan ben je bij autoverhuurbedrijf SLV aan het goede adres.

Waar de BMW Cabrio te huren in Kaapstad?
SLV heeft als ons favoriete autoverhuurbedrijf in Kaapstad meerdere typen cabrio’s te huur – waarvan de BMW slechts een van de mogelijkheden is.

Goed om te weten: lezers van CapeTownMagazine.com krijgen korting! Geef bij je boeking aan dat je over SLV gelezen hebt op CapeTownMagazine.com. Om een auto te huren of voor meer informatie bel je +27 (0) 21 510 0108 of stuur een email naar info@slv.co.za.

Houd KaapstadMagazine.nl in de gaten voor de leukste en meest interessante nieuwtjes vanuit Kaapstad via FacebookTwitter en door je in te schrijven voor onze gratis maandelijkse nieuwsbrief. Ze zullen je goed van pas komen bij je vakantie in Kaapstad!

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika