21 x kindvriendelijke restaurants in Kaapstad en de Wijnlanden

CapeTownMagazine.com

21 x kindvriendelijke restaurants in Kaapstad en de ...

Unwrapping Cape Town with you.
Also engage with our other channels
to find something you don't want to miss.
 
www.capetownmagazine.com/subscribe
CapeTownMag
CapeTownMagazine.com
capetownmag

21 x kindvriendelijke restaurants in Kaapstad en de Wijnlanden

Eten in restaurants en wijnhuizen waar kinderen ook meer dan welkom zijn

Op vakantie gaan met kinderen kan soms best een uitdaging zijn. Je moet accomodatie vinden die kindvriendelijk is, de kinderen moeten mee mogen op de safari, het zwembad moet niet te diep zijn (en omheind) en je wil liefst niet elke avond zelf hoeven koken omdat je maar geen restaurants in de buurt kunt vinden waar kinderen ook welkom zijn. 

Dat komt goed uit: in Kaapstad zijn meerdere restaurants die te boek staan als bijzonder kindvriendelijk. Zie hieronder een overzicht van onze favorieten - in willekeurige volgorde overigens. Voor het gemak hebben we ook restaurants in de omgeving meegenomen (Noordhoek, Hout Bay, Blouberg) en een paar wine estates de Wijnlanden. 

(Last update: april 2018)

1. Café Paradiso (Gardens) 
‘Children are not only welcome, they’re invited’. Met zo’n slogan kan je niet anders dan de meest kindvriendelijke plek van Kaapstad zijn, nietwaar? Nou, dit cafe-restaurant op (upper) Kloof Street maakt met recht de belofte waar. Hier kunnen kinderen elke avond pizza’s bakken in de keuken (en ze vervolgens zelf opeten), of cupcakes (zelfde verhaal). Het plaatje waarbij ouders rustig aan een glas wijn nippen terwijl de kinderen worden beziggehouden in de keuken is in dit restaurant eerder regel dan uitzondering. Daarbij kan er op het terras – de voortuin – best aardig gespeeld worden. Enige minpunt is dat er niet echt een speeltuin of ruime plek is voor de kinderen, maar juist daarom worden de kinderen aangemoedigd om in de keuken te ‘spelen’. 
110 Kloof Street, Gardens
+27 (0)21 423 8653

vakantie zuidafrika kinderen
Hoe leuk: bij Paradiso bakken de kids zelf hun pizza

2. Deer Park Café (Vredehoek)
Gezinnen met (kleine) kinderen worden blij van een bezoek aan het Deer Park Café, een café-restaurant met bijzonder grote speeltuin mooi gelegen aan de voet van de Tafelberg. De schommels, glijbanen en ander speelvertier staan voor de kinderen klaar, net als de kindvriendelijke menu’s en bediening. Vooral in het weekend een druk komen (meer dan gaan) van gezinnen. 
2 Deer Park Avenue, Vredehoek 
+ 27 (0)21 462 6311

deer park cafe cape town
De speeltuin van het Deer Park Cafe: daar zijn ze wel even zoet

3. Shimmy Beach Club (V&A Waterfront)
Shimmy Beach Club is een van de meest hippe, trendy clubs annex restaurants die Kaapstad rijk is. Hoort zo’n plek wel thuis in het rijtje kindvriendelijke restaurants? Jazeker, want bij Shimmy – gelegen in de haven van de stad, op een steenworp afstand van de V&A Waterfront – is het bijzonder goed toeven voor kinderen. Er is namelijk een aparte ruimte voor kinderen met daarin een glijbaan, ballenbak en allerlei ander vertier - en dat onder supervisie van een paar dames van Shimmy's. Let wel: deze supervisie is er door de week niet altijd, wel in het weekend.
South Arm Road, V&A Waterfront
Achter de V&A Harbour Control Tower
+27 (0)21 200 7778

shimmy beach club kaapstad
Hip, trendy én kindvriendelijk: Shimmy Beach Club is de naam


4. Tea in the Park (Green Point Park)
Een aanwinst in het Green Point Park heet Tea in the Park en is een walhallah voor kinderen. Met dank aan de lekkere ijsjes, milkshakes, lekkere snacks en het feit dat het op kruipafstand van de grote kinderspeeltuin in het park is. Zeven dagen per week geopend van 9.00 - 17.00u. 
Green Point Park
+27 (0)60 997 6153

green point park
Gras, een speeltuin en milkshakes: hebben kinderen meer nodig dan dit? 

5. Bar Restaurant Dunes (Hout Bay)
Hadden we al gezegd dat dit overzicht niet hierarchisch is? Want vraag de gemiddelde Nederlandse ouder naar het meest kindvriendelijke restaurant van Kaapstad en de kans dat hij ‘Dunes’ zegt, is bijzonder groot. Dit restaurant ligt pal aan het strand van Hout Bay (waar bovendien veel Nederlanders wonen) en is niet in het minst dankzij deze plek sowieso een van de mooiere restaurants van de stad. Vooral kinderen (en ouders) worden blij van het zand onder de voeten en de riante speeltuin die bij het restaurant hoort. Ouders nippen aan een cocktail of colaatje met direct zicht op de zee én op de kinderen. Natuurlijk kan er ook gewoon op het strand gespeeld worden. 
1 Beach Crescent, Hout Bay 
+27 (0)21 790 1876

dunes cafe hout bay
Ga je (met kinderen) naar Hout Bay, dan ga je naar Dunes

Lees ook: de leukste dingen om te doen met kinderen in Kaapstad.

6. Company's Garden Café (CBD)
Een van onze favorieten in het hart van de stad - in de prachtige Company's Garden vind je een juweeltje van een (kindvriendelijk) café. Elke dag geopend vanaf vroeg (in de zomer al vanaf 7.00u) tot 17.00u en een ideale plek om met kinderen te ontbijten of lunchen. Met dank aan een leuke speeltuin (bijzonder, met allerlei rotan schommels en 'eieren'), megakindvriendelijke bediening en een toereikend kindermenu. Bovendien is er een child minder aan het werk, die altijd een oogje in het zeil houdt op de spelende kinderen.
15 Queen Victoria Street
+27 (0)21 423 2919

company's garden cafe
Met name de bediening en de eekhoorns zijn favoriet in het Company's Garden Café!

7. Ons Huisie, Blouberg
Blouberg, ongeveer twintig minuten rijden vanaf het centrum van Kaapstad. Hier vind je Ons Huisie, aan de zee gelegen en met de prachtige Tafelberg als décor. Het restaurant is een oud visserhuisje, waarmee meteen het lekkerste van de kaart verklapt wordt: fish and chips. Ook andere vissen uit de zee staan op het menu. Kindermenu’s en –porties zijn er uiteraard ook, meer dan genoeg. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het eten niet de allergrootste trekpleister is, maar de locatie des te meer. Strand, speeltuin en grasveld binnen handbereik. 
Stadler Rd, Bloubergstrand 
+27 (0)21 554 1553

ons huisie blouberg
Het meest kindvriendelijke restaurant van Blouberg: Ons Huisie

8. Die Damhuis, Melkbosstrand
Nog iets noordelijker dan Blouberg ligt Melkbosstrand, een iets minder 'druk', maar evengoed prachtig kustdorpje met dito uitzicht op de Tafelberg (ongeveer 35 minuten rijden vanaf Kaapstad). Hier vind je restaurant Die Damhuis, waar een fijn kindermenu én speelplek voor het kleinere grut aanwezig is. Een aanrader! Let op: op maandag gesloten. 
32 Beach Road, Melkbosstrand
 +27 (0)21 553 0093

kindvriendelijke restaurants kaapstad
Veilig en in het zicht: daar heb je je kinderen graag. Foto: diedamhuis.co.za


9. Franky's Diner (Sea Point)
Laat duidelijk zijn: dit is niet de plek waar je als volwassene ultiem gelukkig wordt. Het heeft geen uitzicht op zee, maar ligt 'gewoon' aan de drukke Main Road in Sea Point. Maar hier kom je ook niet voor jezelf: hier kom je met de kleinere kinderen die net pas lopen, en die je derhalve nog niet zo gemakkelijk op een grasveld laat dedderen. Hier vind je een indoor speeltuin én het meest uitgebreide kindermenu van Kaapstad. En trouwens: het is er zeker leuk te noemen: de aankleding is geheel en al Amerikaanse 50's, en de burgers zijn prima te versmaden. 
303 Main Road, Sea Point
+27 (0)21 433 0445

kindvriendelijke restaurants kaapstad
Franky's Diner @ Sea Point (Foto: Frankysdiner.co.za)

10. Strolla Bar & Restaurant (Sea Point)
Van al deze restaurants kan gezegd worden dat ze kindvriendelijk zijn, maar niet allemaal hebben een eigen kamer, speciaal voor kinderen. Maak kennis met Strolla, een restaurant in Sea Point. Van de eigenaren van o.a. HQ an Quaglinio's, is Strolla een casual plek waar vooral heel veel aan kinderen - en hun ouders gedacht is. Dus die entertainment kamer voor kids, maar ook een behoorlijk uitgebreid kindermenu. Wij zeggen: hoera, hoera, hoera voor Strolla. 
313 Beach Road, Sea Point
+27 (0) 21 430 7778

kindvriendelijke restaurants kaapstad
'Joehoe, we gaan naar Strolla!' (aldus de kinderen)

11. Blue Water Café @ Imhoff Farm (Kommetjie) 
Bij Imhoff Farm in Kommetjie is een veelvoud aan dingen te doen voor kinderen. Het dorp ligt op ongeveer 45 minuten rijden vanaf Kaapstad en dankt een groot deel van haar populariteit aan het bestaan van deze speelboerderij. Hier kun je lekker eten bij het Blue Water Café en uitkijken over de zee, terwijl de kinderen zich bezighouden in de grote speeltuin, de kinderboerderij Higgeldy Piggeldy Animal Farm of op het grasveld. De pizza’s zijn geliefd onder jong én oud. Imhoff Farm is ook de plaats vanaf waar je met je paard richting het strand van Noordhoek wandelt, om daar tegen de achtergrond van de zonsondergang over het strand te galopperen. Hier moet je als kind ouder dan 12 voor zijn. Ervaring met paardrijden is geen vereiste. 
Imhoff Farm, Kommetjie Road (M65) 
+27 (0)21 783 2007

kinderen vakantie kaapstad
Op Imhoff Farm zijn verschillende activiteiten voor kinderen

12. Café Roux (Noordhoek)
 
Op nog geen tien minuten rijden vanaf Kommetjie ligt Noordhoek. Dit is het strand waar vooral dieren – honden en paarden – volledig gelukkig zijn; mensen kom je hiet zoveel tegen. Café Roux is het restaurant dat onderdeel is van het Noordhoek Farm Village, een ‘oord’ dat erop gericht is om zowel oudere als jongere bezoekers tevreden te stellen. Een paar leuke winkels, een grote speeltuin, kindvriendelijke menu’s en lekkere maaltijden voor de grote mensen. Vooral in het weekend een erg geliefde plek voor jonge gezinnen uit de buurt. Tip: ze organiseren hier ook hele leuke kinderpartijtjes, inclusief eten en entertainment.  
Noordhoek Farm Village, Hoek Main Road and Village Lane
+27 (0)21 789 2538
 

kindvriendelijke restaurants kaapstad
Ook hier genoeg vertier voor jong en oud: Café Roux in Noordhoek

13. Cape Point Vineyards, Noordhoek
We blijven in Noordhoek, waar de Cape Point Vineyards - op een luttele vijf minuten rijden van het hierboven genoemde Café Roux - een instituut is. Beroemd om de picknicks voor het hele gezin, liggend op de fatboys met uitzicht op de dam en de oceaan in de verte. Een bescheiden speeltuin op het terrein, maar eigenlijk is het hele terrein een grote speeltuin. Reserveren is, zeker in de zomer, aan te raden!
Silvermine Road, Noordhoek
+27 (0)21 789 0900

kindvriendelijke restaurants kaapstad
Voor het hele gezin een heerlijk uitje: picknicken bij Cape Point Vineyards


14. The Tea Room @ Kirstenbosch
Weinig plekken zijn fijner om je kinderen mee naar toe te nemen dan de prachtige tuinen van Kirstenbosch - behalve dat je wel moet opletten in de buurt van de vijvers. Maar voor de rest is het een groot speelparadijs waar een bal geen overbodige luxe is, of wijk uit naar de speeltuin van Moyo Restaurant die hier gevestigd is (en daarmee ook een zeer kindvriendelijk restaurant). Wij vinden stiekem de Tea Room leuker, vooral als je hier je eigen picknickmand ophaalt en dan op een kleed in de tuin gaat eten. Kinderen kunnen lekker los rondrennen, goed insmeren, niks meer aan doen. Zelfs alcohol (niet voor de kinderen uiteraard) is hier toegestaan, dus neem vooral een flesje wijn uit de supermarkt mee. 
www.ktr.co.za
+27 (0)21 7974883

picknick kirstenbosch
Haal je picknickmand op bij The Tea Room, en neem 'm dan mee naar je eigen picknickspot. 

Kindvriendelijke restaurants en wine estates in de Wijnlanden

15. Warwick Wine Estate, Stellenbosch
Voor een verdubbeling van de ruimte voor kinderen om te spelen moet je eigenlijk niet in het centrum van Kaapstad zijn, zoveel is duidelijk. Je bent beduidend beter af als je naar de buitenwijken, het strand of natuurlijk de Wijnlanden rijdt. Voor een ideale, kindvriendelijke dag uit rij je vanuit Kaapstad in een kleine 45 minuten linea recta naar Warwick Wine Estate in Stellenbosch, alwaar een reusachtig groen speelveld met meerdere speeltoestellen je tegemoet lachen. Waar kinderen zich tegoed doen aan de ruimte, worden ouderen met name erg blij van de goedgevulde picknickmanden die je bij Warwick bestelt. Die er overigens ook in een kids size zijn (R49). Volwassenen betalen R299 voor twee personen. Let op: het picknickseizoen opent pas in september. Zeker in het weekend is reserveren aan te raden. 
R44 tussen Stellenbosch en Klapmuts, Stellenbosch 
+27 (0)21 884 3144

kinderen vakantie zuid-afrika
Terwijl papa en mama genieten van een lekkere picknickmand en wijn, is er bij Warwick een groot grasveld, water-apparaat en speeltoestellen om het kleinere grut gelukkig te maken (en te houden). Foto: Eventroom.co.za

16. Bodego Dornier, Stellenbosch
In Stellenbosch vind je je meerdere wijnhuizen en restaurants waar je terecht kunt voor de lekkerste wijnproeverijen, lunches en diners. We noemden al even de kindvriendelijke picknick bij Warwick Wine Estate, maar in dat rijtje mag zeker Dornier Bodega Restaurant in Stellenbosch niet ontbreken. Vooral omdat – we geven het toe – lang niet alle wijnhuizen in de regio bekend staan om hun enorme kindvriendelijkheid. Maar Dornier maakt dat dubbel en dwars goed. Met name in het weekend is de combinatie van het lekkere menu (tapas style lunchen) en het grasveld en de speeltuin waar kinderen – volledig in het zicht van ouders – vrijuit rond kunnen rennen een extra aantrekkelijke factor voor gezinnen met kinderen om te gaan lunchen. Reserveren is aan te raden.
Blauwklippen Road, Stellenbosch
+27 (0)21 880 0557

kindvriendelijke restaurants kaapstad
Je ziet het niet op deze foto, maar links van dit tafereel is een fijne kinderspeeltuin waar je vanaf het terras zicht op hebt

17. Marianne Wine Estate, Stellenbosch
Aan de voet van de Simonsberg tussen Paarl en Stellenbosch bevindt zich het boutique wijnhuis, Marianne Wine Estate. Het wijngoed biedt het beste van Zuid-Afrika gecombineerd met de moderne Europese stijl. Oftewel, de lekkerste druiven van de Kaap komen hier samen met de lekkerste druiven uit Bordeaux. Geniet uitkijkend over het prachtige wijnland, zittend in de mooie tasting room of aan één van de ruime picknicktafels aan het vennetje van de meest bijzondere wijnen, gecombineerd met o.a. beef-, kudu-, en springbokbiltong. Behalve aan de ouders is er bij Marianne Wine Estate ook aan de kinderen gedacht. Zo is er een riante speelwijde waar de kinderen hun gang kunnen gaan, terwijl de ouders genieten van hun eten en drinken. Ga na het wijnproeven niet gelijk naar huis en beleef het estate op een nog fijnere manier met een overnachting in één van de acht luxe- en-suite kamers.
Openingstijden: maandag t/m zondag: 11.00u – 19.00u tijdens de zomermaanden en in de winter 11.00u t/m 18.00u.


Geef nu zelf toe, van dit mooie uitzicht kun je toch gewoon geen genoeg krijgen?

18. Middelvlei Estate, Stellenbosch
Ze noemen het een 'boerenbraai' en het houdt in dat je met z'n allen aan een lange tafel zit en heerlijk 'boereneten' eet. Denk: boerewors, kipspiezen, lamsvlees, braaibroodjes en een aantal lekkere salades on the side. Je kunt het op meerdere plekken doen, maar op weinig plekken zo lekker kindvriendelijk als bij Middelvlei Estate. Met dank aan een fijn grasveld, zandbak en vooral de kinderboerderij zijn favoriet - evenals je eigen marshmellows braaien uiteraard. Nee, je rijdt niet verkeerd: het estate ligt inderdaad in een woonwijk. 
Flamingo Street, Stellenbosch
+27 (0)21 883 2565


De kinderen kunnen zich vermaken met onder andere het levende damspel, terwijl de ouders genieten van het eten en drinken. 

19. Boschendal Restaurant, Franschhoek
Picknicken, ezelrijden, rondrennen: het kan allemaal bij Boschendal. Dat maakt dat het zowel voor jong als oud een heerlijke plek is om te picknicken of lunchen in de Wijnlanden. Ook hier geldt: tijdig reserveren! 
Lees meer over het heerlijke wijnhuis van Boschendal
+27 (0)21 870 4200
Tip: blijf een nachtje slapen

picknicken wijnlanden
Need we say more? Boschendal is waar je wil zijn. 

20. Eight Restaurant, Spier Estate, Stellenbosch
We noemen nu wel het restaurant als kindvriendelijke plek, maar eigenlijk is Spier Estate als geheel een kindvriendelijk paradijs te noemen. How about een kindvriendelijke wijnproeverij (juist ja, met druivensap), de Eagle Encounters of een tour over het terrein op een Segway of gewoon een paar uur dollen in de speeltuin of op het riante grasveld? Inderdaad, bij Spier zijn de kinderen wel even zoet. En daarna kunnen ze lekker eten bij dat superkindvriendelijke restaurant Eight dus. 

kindvriendelijke wijnhuizen kaapstad
Vooral de Segway-tours bij Spier zijn een hit onder kinderen!

Zie ook: leukste dingen om te doen met kinderen in Kaapstad en de Wijnlanden.

21. Spice Route, Paarl
Spice Route is niet een restaurant of een wine estate, maar een bundeling van meerdere restaurants, proeverijen (wijn, biltong, chocola, kaas) en daardoor een leuk uitje voor jong, oud en alles daartussenin. De uitdrukking 'voor ieder wat wils' gaat hier op: als je zin hebt in een ordinaire burger, pizza of boerewors met bier, of liever wat meer exquise en een goed glas wijn? Het kan allemaal. Kinderen kiezen waarschijnlijk eerder voor het eerste, maar je ziet ze misschien de helft van de tijd niet omdat ze aan het rondrennen zijn of spelen in de speciaal voor hun aangelegde kids area. 
Afslag 47 van de N1, volg de R44 richting Stellenbosch/R101/Klapmuts/Wellington
+27 (0)21 863 5200


Lastig kiezen wat je precies gaat doen bij The Spice Route (trek er maar een paar uur voor uit)

Altijd op de hoogte blijven van het leukste en laatste nieuws uit Kaapstad? Schrijf je dan in voor onze gratis maandelijkse nieuwsbrief, volg ons op Twitter en vind ons leuk op Facebook. Mooie foto’s en plaatjes van de Moederstad posten we regelmatig op Instagram

Events In Kaapstad
November 2019
ZON MAA DIN WOE DON VRY ZAT
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

aroundaboutnew3Season Specials And More With ...

From R200 vouchers and free upgrades, drive away with more value adds

William_Kentridge_2A Monumental Exhibition At The Norval ...

The iconic South African artist’s largest exhibition in Africa in over a decade

the_glass_menagerieCatch Legendary Playwright Tennessee ...

See a professional staging of a play not shown in Cape Town for three decades

Wavescape Surf Film Festival CliftonGather Your Beaches For Art, Movies and ...

Wavescape 2019: a month of beach cleanups, fundraisers and movie nights

sotano_lambIt’s (Lamb) Burger Wednesdays at ...

... and while you eat, chill out to reggae by locals The Rivertones

Land_RewovenSee This Fascinating Interpretation of ...

Artist MJ Lourens pairs his modern landscapes with Pierneef’s, plus there’s cheese ...

sotano_lambTwo Lamb Burgers For the Price Of One

R110 gets you two fully stacked meals at both Sotanos

Seafood, sunsets and sushi at Blowfish BloubergHalf-Price Sushi Every Wednesday and ...

And drink in the sunset and view (and a cocktail)

Kinky BootsSmash-Hit Kinky Boots Extended To 2020 ...

With music by Cyndi Lauper, several Tonys and a Laurence Olivier Award

chicha4Get To Know Your Wine: Wednesdays are ...

Sample some fine wines and meet the makers behind your favourite tipple

Cherry_Glamping3Team Building is For Bonding, So Ditch ...

Hiking, biking, canopy tours and luxury glamping just 50 minutes outside of Cape Town

The_Graduate_Masque_Theatre2A Dustin Hoffman Classic Brought To ...

When 21-year-old Benjamin starts an affair with Mrs Robinson, he never expects to fall ...

zingara_bombay5 Happy Hours, Every Day of The Week

And Cafe Paradiso has a weekend seafood platter special for two

vredenheim_2019_9Picnic Among The Golden Wildebeest on ...

A family game drive with a difference at Vredenheim

kaskaziBoost Your Week With A Hump Day Kayak ...

The chance to see ocean and bird life at sunrise and get to work on time

cocosafar_steak1From Rib Eye To Vegetarian – Here Are ...

Gourmet burgers and steak, as well as cocktails, are now on the menu at this all-day cafe ...

La Paris_Deli2Wednesday Delights at La Paris Deli in ...

A bakery and bistro experience at one of the most beautiful winelands wedding venues, now ...

cartelcafe6Lunch Sorted: A Midweek Buffet At The ...

Fill up your plate and tuck into a tasty lunch spread every Wednesday and Thursday: From ...

two_oceans_aquariumMake Memorable Moments at Cape Town’s ...

Throw a party unlike any other at the Mother City’s underwater wonderland

Comedyclub_new11End Hump Day With a Laugh At The ...

Share the experience at Cape Town Comedy Club in the Waterfront’s Pumphouse every ...

Om Revolution vinyasa poseHave an Outdoor Yoga Experience with ...

Embrace your inner yogi outdoors

asamisOverload On Asami’s Sushi And Noodles

Get sushi and noodle specials three days a week

galileo_kirstGet Comfy at Kirstenbosch Movie Nights ...

Great films, fabulous scenery, delicious food and cosy seats – look forward to a night ...

HaskellVineyards 6Save On A Meal and Wine For Two At This ...

Haskell Vineyards offers patrons a delicious meal and glass of wine at a discounted price

glam_barBeauty Special: Gelish or Shellac Nails ...

Book via Whatsapp: Workday-perfect nail treatments with free rinse and discounts on all ...

OX boat rides 110% Off: See The Marine Big 5 on an ...

Whales, dolphins, penguins, cape fur seals and mola mola (sunfish), an awesome boat trip ...

theatre and film costume hire25% Off Hollywood-Calibre Costume ...

Wednesdays only: Gorgeous vintage cocktail dresses to realistic historical costumes for ...

house of hLook Who's Serving a R50 Lunch Special ...

Loved by locals, House of H now does delicious new lunch specials – from boerie rolls ...

Park Inn_RGB_ItalianDinnerSpecial5All-You-Can-Eat Italian Dinner Special ...

Made fresh right in front of you, with your choice of sauces and toppings – this is one ...

beluga_whisylounge2-for-1 Whisky Wednesdays at Beluga

Your midweek escape just got a whole lot better with the 2-for-1 Wednesday whisky special ...

Masala dosaCook Traditional Indian Food on Long ...

Learn a few tips and tricks to make authentic Indian dishes

grub&vine_wineFree Wine Tasting Every Wednesday at ...

Grub & Vine’s #VineNight hosts a different wine farm

Vergenoegd_duckrun1Cheer On The Ducks At Vergenoegd Löw

Bring the kids along to experience the Duck Parade

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika